in ,

American dreams genser oppskrift

amanda genser inspirert av american dreams genser oppskrift med v-hals

American Dreams genseren har en klassisk og tidløs design som har blitt en favoritt blant strikkere i alle ferdighetsnivåer. Denne allsidige genseren har en flatterende V-hals, noe som gjør den til et godt valg både til hverdags og fine anledninger. Enten du slapper av hjemme eller skal ut på byen, vil denne genseren garantert bli en fast del av garderoben din.

Mønsteret for American Dreams genseren er relativt enkelt, noe som gjør den til et godt valg både for nybegynnere og erfarne strikkere. Genseren er strikket i enkel glattstrikk, med en ribbestrikket kant ved halsen og mansjettene. V-halsen skapes ved hjelp av kombinasjonen av mindre masker og korte rekker.

For å komme i gang, må du samle sammen materialene dine. Mønsteret krever garn i medium tykkelse, et par settpiner, og en rundpinne. Du vil også trenge en stoppenål til å sy inn endene, og noen maskemarkører.

Når du har samlet sammen alt materialet, er det tid for å legg opp masker. Mønsteret starter med ribbestrikken øverst på genseren, som strikkes frem og tilbake i rekker. Når ribbestrikken er ferdig, strikker du videre i runden for å lage kroppen av genseren.

Bolen av genseren er strikket i enkel glattstrikk, med en kombinasjon av mindre masker og korte rekker for å skape V-halsen. Instruksjonene for halsen er tydelig forklart i mønsteret, slik at selv om du aldri har strikket V-hals før, bør du ha inga problemer med å fullføre dette trinnet.

Når bolen av genseren er ferdig, legger du til ribbestrikken ved halsen og mansjettene. Dette strikkes på samme måte som ribbestrikken nederst på genseren, og gir en pen, ferdig kant.

Når du har fullført alle delene av genseren, er det tid for å sy den sammen. Instruksjonene er tydelig gitt i mønsteret, slik at det er lett å følge den. Til slutt kan du forme genseren, sy inn endene og nyte din nye American Dreams genser.

Alt i alt er American Dreams genseren en flott prosjekt for strikkere i alle ferdighetsnivå

What do you think?

Written by Peggy

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

GIPHY App Key not set. Please check settings

gratis oppskrift øyunn krogh balaklava

Øyunn Krogh balaklava

camilla pihl wildflower jakke gratis oppskrift med raglan

Wildflower raglan jakke