in

Wildflower raglan jakke

camilla pihl wildflower jakke gratis oppskrift med raglan

Gratis oppskrift på Wildflower Raglan-jakken fra Camilla Pihl er et absolutt must! Med sin deilige passform og enkelte strikketeknikker, vil denne jakken bli en ny favoritt i garderoben din!

Wildflower Raglan-jakken strikkes med en enkel tråd av det luksuriøse garnet «Fnugg» fra Camilla Pihl, noe som gir den et delikat og elegant utseende. Du kan sette sammen dine favorittfarger og skape en unik jakke som passer perfekt til din personlige stil.

Ved å velge Fnugg-garnet får du en jakke som føles lett på kroppen, samtidig som den gir tilstrekkelig varme for vårens skiftende temperaturer. Det myke garnet gjør jakken behagelig og komfortabel å ha på, og den passer like godt til hverdagsbruk som til mer formelle anledninger.

Med Wildflower Raglan-jakken kan du enkelt skape en avslappet og chic look. Den klassiske raglanerme-stilen gir jakken et moderne preg, og den passer perfekt til å style opp eller ned etter anledningen. Du vil definitivt ønske å ta den med deg overalt!

Uansett om du er en erfaren strikker eller en nybegynner, er denne jakken et flott prosjekt å sette i gang med. Camilla Pihl har sørget for at oppskriften er lett å følge, slik at du kan nyte hele prosessen med å strikke din egen Wildflower Raglan-jakke.

What do you think?

Written by Peggy

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

GIPHY App Key not set. Please check settings

amanda genser inspirert av american dreams genser oppskrift med v-hals

American dreams genser oppskrift

rutete slipover vest

Rutete slipover vest