in

Hvit Wildflower jakke fra Camilla Pihl med raglan

Gratis strikkeoppskrift for Wildflower Raglan-jakken av Camilla Pihl – en herlig og lettstrikket jakke som er uunnværlig! Med muligheten til å kombinere dine egne favorittfarger, vil denne jakken bli en ny favoritt i garderoben din!

Wildflower Raglan-jakken strikkes med enkel tråd Fnugg fra Camilla Pihl, som gir den en luksuriøs og myk tekstur. Den lette strikkeprosessen gjør det til en fornøyelse å skape dette plagg, og det er en flott måte å glede deg over vårens farger og komfort.

Uansett om du velger lyse pasteller eller dristige fargekombinasjoner, vil Wildflower Raglan-jakken bli et allsidig tillegg til antrekket ditt. Enten du skal på en kafé med venner, ta en spasertur langs stranden, eller bare slappe av hjemme, er denne jakken et ideelt valg for stil og komfort.

Kom i gang med strikkeprosjektet ditt og nyt prosessen med å skape denne trendy Wildflower Raglan-jakken. Den vil definitivt gi deg en fornøyelig og tilfredsstillende strikkeopplevelse og en tidløs garderobe-essensiell du vil glede deg over i lang tid fremover!

What do you think?

-1 Points
Upvote Downvote

Written by Peggy

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

GIPHY App Key not set. Please check settings

gratis oppskrift på Rosa ultimate genser til barn i rosa multi popkorn

Rosa Ultimate genser til barn

gratis strikkeoppskrift malli genser

Malli genser