in

Rutete slipover vest

rutete slipover vest

Gratis strikkeoppskrift på slipover vesten Poppe fra Dale Garn.

Poppe slipover strikkevesten er en flott og stilfull vest som er perfekt for menn som ønsker å holde seg varme og samtidig se bra ut. Vesten er strikket i det myke og varme Dale Garn Alpakka Forte-garnet, som er laget av 100% alpakkaull.

Designet på denne slipoveren er tidløst og klassisk, med en enkel, men likevel sofistikert stil. Den har en dyp V-hals og ribbestrikkede kanter langs kantene, ermene og halsen. Vesten er tilgjengelig i flere forskjellige størrelser, slik at den passer til de fleste kroppstyper.

Dale Garn Alpakka Forte er et garn som er kjent for sin mykhet og varme, samtidig som det er holdbart og slitesterkt. Det er et perfekt valg for strikkeplagg som skal brukes og nytes over lang tid.

Poppe slipover strikkevesten er en ideell garderobestift for menn som ønsker å ha en klassisk og elegant stil samtidig som de holder seg varme og komfortable. Den er også et flott prosjekt for de som elsker å strikke, og ønsker å lage noe spesielt og personlig til seg selv eller noen de er glad i.

What do you think?

Written by Peggy

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

GIPHY App Key not set. Please check settings

camilla pihl wildflower jakke gratis oppskrift med raglan

Wildflower raglan jakke

setesdal genser med påsydde armer

Setesdalsgenser med påsydde armer