in ,

Carl

gratis oppskrift carl herregenser

Gratis strikkeoppskrift på Carl genser til herre. Dette er kanskje en av de absolutt mest populære gratis strikkeoppskrifter på genser til herre nå!

Genseren strikkes i DSA Sterk er et robust 4-trådsgarn som er ideelt for å lage slitesterke plagg til store og små. Det kan brukes til alt fra sokker og gensere til finkofter og mønsterstrikk. Garnet er tilgjengelig i både melerte og ensfargede nyanser som er nøye avstemt for å gi et flott utvalg av farger.

Garnet er laget av en fin blend som består av 40 % fineste alpakka, 40 % merinoull og 20 % nylon. Dette gjør garnet både mykt og slitesterkt. Nylonen øker slitestyrken, noe som gjør det spesielt egnet til plagg som skal tåle ekstra slitasje, som sokker. Samtidig gir alpakka og merinoull en fin mykhet og varme til garnet.

DSA Sterk strikkes på pinne 4, og det er enkelt å få et jevnt og fint resultat. Med det store utvalget av farger kan alle finne sin favorittkombinasjon til sine prosjekter. Dette garnet er perfekt for de som ønsker å strikke plagg som både er slitesterke og myke samtidig.

What do you think?

-1 Points
Upvote Downvote

Written by Peggy

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

GIPHY App Key not set. Please check settings

snøhvit genser gratis strikkeoppskrift

Snøhvit genser

vinterhjerter genser gratis oppskrift

Vinterhjerter genser