in ,

Vinterhjerter genser

vinterhjerter genser gratis oppskrift

Gratis oppskrift på Vinterhjerter genser fra Du Store Alpakka. Dette er en nydelig strikkegenser med flott mønster i det gode strikkegarnet Sterk. Om du er på jakt etter en perfekt gratis strikkeoppskrift til damegenser er dette et godt valg!

DSA Sterk er et 4-trådsgarn som er ideelt for å lage bruksplagg til både store og små. Det kan brukes til å strikke alt fra sokker og gensere til finkofter og gensere med mønsterstrikk. Garnet er strikket på pinne 4 og kommer i en rekke melerte og ensfargede nyanser som er nøye avstemt for å gi et godt utvalg av farger.

En av de viktigste egenskapene til DSA Sterk er at det er ekstra slitesterkt, takket være nylonet som er blandet inn i garnet. Dette gjør at garnet er perfekt for plagg som må tåle mye slitasje, som for eksempel sokker. Samtidig gir de 40 % fineste alpakka og 40 % merinoull garnet en myk og behagelig følelse mot huden, samtidig som det er varmt og isolerende.

Garnet er tilgjengelig i en rekke flotte farger, og dette gjør det enkelt å finne akkurat de fargene som passer deg og din personlige stil. Om du vil ha enkel ensfargede plagg eller om du ønsker å prøve deg på mer komplekse mønstre, vil DSA Sterk gi deg de verktøyene du trenger for å realisere dine strikkeprosjekter.

What do you think?

Written by Peggy

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

GIPHY App Key not set. Please check settings

gratis oppskrift carl herregenser

Carl

gratis strikkeoppskrift kari genser i to farger camilla pihl

Kari genser i to farger