in ,

Strikkejakke med aran mønster

Gratis strikkeoppskrift på strikkejakke med Aran-mønster, en tidløs og elegant jakke som kombinerer klassisk design og komfort.

Denne vakre jakken strikkes med Sportsull fra Den Lille Garnfabrikken, et superwash-behandlet ullgarn som gir både mykhet og slitestyrke. Jakken strikkes i delikate farger som hvit og lys grå melert, noe som gir den et sofistikert og allsidig utseende som fremhever det intrikate Aran-mønsteret.

Strikkejakken med Aran-mønster er designet for å være både varm og komfortabel, med en klassisk passform og vakre flettedetaljer som gir et elegant preg. Den strikkes med rundpinne og strømpepinner i størrelsene 3 mm og 4,5 mm, og har ribbestrikkede kanter som gir en pen avslutning. Jakken er dekorert med syv knapper som gjør den funksjonell og gir den en fin detalj.

Med denne oppskriften kan du lage en allsidig og stilig jakke som vil bli et favorittplagg i garderoben. Enten du strikker til deg selv eller som en gave, vil strikkejakken med Aran-mønster imponere med sitt flotte design og sin komfort. Sjekk gjerne ut våre andre gratisoppskrifter til dame, eller flere av jakkeoppskriftene våre!

What do you think?

Written by Mathilde

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Venice v-neck sweater

Mønstrete strikkegenser