in ,

Venice v-neck sweater

Gratis strikkeoppskrift på Venice V-neck sweater, en strikkeopplevelse som kombinerer moderne design og praktisk bruk.

Denne unike genseren har en dyp V-hals og raglanfelling, som gir et slankt og stilig utseende. Venice V-neck sweater strikkes med Sportsull garn fra Den Lille Garnfabrikken, et allsidig garn som er populært blant strikkere for både hverdagsplagg og mer avanserte kreasjoner. Garnet er 100 % superwash-behandlet ull, strikkes best med 4 mm strikkepinner, og kommer i en rekke vakre farger som lar deg gi genseren et personlig preg.

Sportsull garn gir en myk og behagelig følelse samtidig som det holder deg varm på kjølige dager. Garnets holdbarhet sørger for at Venice V-neck sweater blir et langvarig og pålitelig plagg i garderoben din.

Enten du er en erfaren strikker som leter etter et nytt prosjekt, eller en nybegynner som ønsker å prøve noe nytt, vil denne gratis oppskriften veilede deg gjennom alle trinnene for å lage en vakker og funksjonell genser. Dette er en av våre mange strikkeoppskrifter på genser til dame. Begynn din strikkeopplevelse med Sportsull garn, og skap et plagg som kombinerer moderne stil og praktisk komfort med Venice V-neck sweater.

What do you think?

Written by Mathilde

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Setesdalsgenser med hette til barn

Strikkejakke med aran mønster